Συμβουλές φροντίδας προϊόντων Juzo®

Οδηγίες πλυσίματος

Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης πρέπει να πλένονται καθημερινά είτε στο χέρι είτε να τοποθετούνται, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, σε ειδικό σάκο πλυσίματος στο πλυντήριο μαζί με άλλα ρούχα. Συνιστάται για το πλύσιμο στο πλυντήριο το πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα, σε θερμοκρασία έως και 40 βαθμούς.

Χρήση απορρυπαντικού

Για το πλύσιμο προτείνουμε τη χρήση του απορρυπαντικού Juzo Laundry Detergent Concentrate και να μην προσθέτετε μαλακτικό κατά την πλύση.

Οδηγίες στεγνώματος

Απογορεύεται το στέγνωμα σε στεγνωτήριο ρούχων. Για να στεγνώσουν οι κάλτσες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαμβακερές απορροφητικές πετσέτες. Τοποθετήστε τις κάλτσες ανάμεσα σε δύο πετσέτες και έπειτα απλώστε τες σε σκιερό ευάερο μέρος. Να μην τις αφήνετε να στεγνώνουν στον ήλιο και να μην τοποθετούνται κοντά σε θερμαντικά σώματα, όπως καλοριφέρ, στο εσωτερικό του σπιτιού.

Χρήση σίδερου

Οι κάλτσες δεν πρέπει να σιδερώνονται.

Στεγνό καθάρισμα

Απογορεύεται το στεγνό καθάρισμα και η χρήση χημικών.

Το μέρος της κάλτσας με σιλικόνη πρέπει να καθαρίζεται πολύ προσεκτικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Juzo Laundry Detergent Concentrate για καλύτερο αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που συσσωρεύονται στην περιοχή της σιλικόνης και θα διατηρήσετε τις κάλτσες σας καθαρές.

Κατά την πλύση πρέπει το ζωνάκι Velcro (σκρατς) να διπλωθεί στο εσωτερικό της κάλτσας, ώστε να μην καταστραφεί.

Προσοχή

Όλες οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης πρέπει να εφαρμόζονται στο σώμα με ιδιαίτερη προσοχή. Τα δαχτυλίδια και τα μυτερά νύχια είναι παράγοντες που μπορούν να επιφέρουν ζημιές στις κάλτσες και να τις καταστρέψουν. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να χρησιμοποιείτε ειδικά ελαστικά γάντια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

TOP