Σχετικά μ' εμάς

Η MEDAPP είναι μία ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα που δραστηριοποιείται από το 2015 στην εμπορία ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών. Η MEDAPP εμπορεύεται αποκλειστικά σύγχρονα προϊόντα υψηλής ποιότητας, που αποτελούν αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας και τεχνογνωσίας από ειδικούς επιστήμονες του τομέα της υγείας. Η εταιρεία λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του γερμανικού οίκου ιατρικών βοηθημάτων Juzo® για την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων ειδών διαβαθμισμένης συμπίεσης.

Η παρουσία μας στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και διατήρηση σπουδαίων συνεργασιών. Με εφόδιο την εξαιρετική ποιότητα και μεγάλη ποικιλία των εμπορευμάτων μας σε χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, επισφραγίστηκε η συνεργασία μας στον χώρο της Υγείας, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, συγκεκριμένα με νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, ιδιώτες ιατρούς, φαρμακεία και καταστήματα ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών.

Τα αξιόπιστα προϊόντα της εταιρείας MEDAPP καλύπτουν τους τομείς της φλεβολογίας, της λεμφολογίας και της ορθοπαιδικής για την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενών στους προαναφερθέντες τομείς. Στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρείας μας παρέχουμε την απαραίτητη πλήρη ιατρική ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας. Επιπλέον, το οργανωμένο τμήμα των συνεργατών μας είναι στη διάθεση κάθε ασθενή και συνεργαζόμενου ιατρού, καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας για ενημέρωση, έλεγχο και παρακολούθηση. Στόχος της εταιρείας είναι η ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω των καινότομων ιατρικών βοηθημάτων με το λιγότερο κόστος.

Επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα, η MEDAPP επιδιώκει την εδραίωση και τη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικής της θέσης στην ελληνική αγορά και τη δημιουργία σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης. Επιπλέον στόχοι αποτελούν η προσφορά στον ιατρικό χώρο, η δέσμευση για συνεχή βελτίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες, η ουσιαστική παρουσία δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζεται να νιώθουν καλύτερα στην υγεία τους.

Η δυναμική πορεία της MEDAPP είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αξίες, όπως η ευθύνη και η συνέπεια σε κάθε ενέργεια, ο σεβασμός στις προτεραιότητες και ανάγκες του ασθενή, η ακεραιότητα των αποφάσεών μας, η αμοιβαιότητα στις συνεργασίες που δημιουργούμε και στην επίτευξη των στόχων μας, η πίστη στον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

Η εμπειρία της MEDAPP στον ιατρικό χώρο, καθώς και οι ιατροί και ασθενείς που την εμπιστεύονται, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των ιατρικών προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Οι σχέσεις που έχει αναπτύξει και έχει διατηρήσει η MEDAPP με τους συνεργάτες της επιβεβαιώνουν καθημερινά την αξιοπιστία της. Η εμπειρία της στον χώρο της ιατρικής την καθιστά σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη ποιοτικών ιατρικών προϊόντων.

Πιστοποιήσεις

Η MEDAPP επιδιώκει η ποιότητα των προϊόντων και οι υπηρεσίες της, να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στο χώρο των ιατρικών ειδών. Εφαρμόζοντας το σύστημα διασφάλισης προϊόντων, η εταιρεία MEDAPP διακινεί και εμπορεύεται προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων και διατάξεων σήμανσης CE και ISO.

Συνεργασίες

Στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων της η MEDAPP έχει συνάψει σχέσεις συνεργασίας με αξιόπιστους διεθνείς κατασκευαστές ιατρικών προϊόντων. Σε αποκλειστική συνεργασία με την Juzo® διαθέτουμε στην Ελλάδα άριστης ποιότητας πρωτοποριακά καινοτόμα προϊόντα διαβαθμισμένης συμπίεσης.
Η γερμανική εταιρεία Juzo®, η οποία πήρε το όνομά της από τα αρχικά του ονόματος του ιδρυτή της Julius Zorn, δραστηριοποιείται στον ιατρικό τομέα από το 1912. Η επιτυχημένη της πορεία για περισσότερο από 100 χρόνια αποδεικνύει την εμπειρία και την αξιοπιστία που έχει κερδίσει μέσω σταθερών συνεργασιών με ιατρικούς εταίρους. Η καινοτομία των προϊόντων της και η ικανοποίηση των πελατών της δημιούργησαν το επιτυχήμενο και αξιόπιστο προφίλ της. Το πάθος της Juzo® για ουσιαστική βοήθεια μέσω των παρεχόμενων ιατρικών βοηθημάτων συνίσταται σε τρεις βασικές αρχές, στην άνεση, την ποιότητα και τη θεραπευτική δραστηριότητα.

TOP